Ads Top

Pizap ile Resimlere Kolay Efekt Verme ve Düzenleme

Sizleri müthiş eğlenceli ve eğlenceli olduğu kadar da kullanımı kolay online resim düzenleme aracıyla tanıştırmak istiyorum.

Pizap`ın asıl kuruluş amacı resimlerinizi sosyal ağlarda daha eğlenceli bir şekilde paylaşmanızı ve ona çeşitli efektler vermenizi sağlamak. Ayrıca bu web sitesinde hazırladığınız resmi e-kart olarak da göndermeniz mümkün, isterseniz Pizap`ın galerisine de ekleyebilirsiniz.



Pizap ile hazırladığınız resimleri, MySpace, Facebook, Hi5,  Windows Live Spaces, Blogger gibi etkin olduğunuz alanlarda kullanabilirsiniz.



Peki neler yapıyor bu Pizap, kısaca pizap ile resminize konuşma balonu koyabilirsiniz, saç, sakal, gözlük, kulak, kolye gibi resimler ekleyip kolayca birleştirebilirsiniz, ayrıca çicek, börtü , böcek vs.. iliştirebilirsiniz. Bitmedi :) farklı ağız, burun göz ilave edebilirsiniz ve bunlar gibi onlarcasını bulabilirsiniz.




kendi resminizden ziyade arkadaşlarınız resimlerini bir şebeğe çevirip dağıtabilirsiniz :)

siz de kullanmak isterseniz www.pizap.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bonus: Pizap dışında farklı bir alternatif arayanlar ise Canva uygulamasını deneyebilir. Farklı efekterler ve hazır şablonlar ile Canva'da kullanıcılarına geniş bir hizmet sunuyor.
Kullanmak için >> Canva

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.