Ads Top

Bu Sözlere Aşkınız Hayır Diyemeyecek

Aşkınızı ifade etmek istediğinizde izlemeniz gereken en önemli yol haritası tüm duygularınızı açık etmek olmalıdır. Ona hissettiğiniz tüm aşkı itiraf edin ve gözlerine bakarak söyletin. Ayrıca sihirli olan kelimeyi de ihmal etmeyin. Seni seviyorum sözü kalpten kalbe geçer ve orada takılır kalır. Bunun için bu sözü karşı tarafın gözlerine bakarak söylemeyi ihmal etmeyin. Bunun için söyleyebileceğiniz en güzel sözleri sizler için belirledik.


Seni sevdiğimi ne yere ne göğe söyledim. Ben seni sevdiğimi kimselere söylemedim. Bir tek gözlerine bakarak sana söyledim. Çünkü sen tek paylaşamadığımsın.


Aşkın yaşı yoktur. Ben  seni gördüğüm günden beri seviyorum. Özlüyorum. Çünkü güzelliğin içimi ısıtan tek bir güneş gibi.


Seni seviyorum aşkım bir tanem. Gözlerin ruhuma işleyen hazine gibi. Tek mücevher tek elmas. En büyük hazinem gözlerin.


Oturdum düşümdüm iki saat. Aldı beni bir merak. Neden seviyorsun diye. Düşündüm ve buldum. Çünkü gülüşün içime ateş gibi doğuyor. Seni gördükçe yanıyorum ve dertleniyorum.


Gök yüzü hiç bu kadar mavi olmamıştı. Hiçbir yağmur beni böyle ıslatmamıştı. Ne zaman seni tanıdım ve bunlar geldi başıma. Aşık olmak işte böyle bir şeydi.


Seni sevmenin tüm hazzını hücrelerimde yaşıyorum. Ne dersen de ben seni çok ama çok seviyorum.


Aşk ateşi düştü bir kere gönlüme, bu kalp ne yapsan unutmaz seni. Biliyorum sen sevmedin ama ben seni ömürlük sevdim.


Ben seni sevdiğim kadar kuru bir bitkiyi sevsem. O yeşillenirdi. Ama senin kalbin taştanmış bir ot bile vermedi. Ama ben ikimiz içinde seviyorum.


Denizler gibi olan gözlerinle bana baktığında içime bir şeyler oluyor. Ölüp ölüp diriliyorum. Baktıkça sana tekrar aşık oluyorum.


Seni sevmenin böyle güzel olduğunu bilseydim, geçmişimde sana yer verir geleceğe senle koşardım. Seni çok seviyorum.


Seni seviyorum sözleri bazen yetersiz kalıyor. Bu söz dışında başka bir söz arıyorum. Ve hiçbir zaman sana söylenmemiş bakir bir söz arıyorum.


Bu tarz sözler keyifli.net sitesi için özel olarak seçilmiştir. Sizde sevdiklerinize en güzel şekilde ulaştırabilirsiniz.


Kaynak : https://www.keyifli.net/erken-kalkan-yol-alir-atasozu-ne-anlama-gelir/

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.