Ads Top

Ets2mp Invalid Email or Password Hatası ve Çözümü

Uzun zaman önce oynadığım ve ara verdiğim oyun olan ETS2 yani Euro Truck Simulator 2'yi birkaç ay önce bilgisayarıma yüklemiştim, eskiden beri çok çeşitli oyunlar oynamam, uzun süre oynadığım oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmez, Football Manager, Pes ve bu oyun.
Bu oyun ta eskiden 18 Wheels American Steel adıyla yaygınken oynuyordum.

Neyse konumuza dönecek olursak, ETS2 Steam'de %50 indirime girmiş, hemen aldım, kurulumu yaptım, ets2mp yi de kurdum ama Multiplayer oynamak istediğimde "invalid email or password" hatası aldım.


invalid email or password hatası için internette araştırma yaptığımda genelde mail uyumsuzluğundan bahsedilmişti, forumlarda bu hata üzerine yazılan önerilerin hepsini yapmama, hatta ets2mp de destek talebi oluşturmama rağmen hatayı almaya devam ettim.

Tesadüf üzeri etsmp'nin yeni bir güncel sürümü çıktı, ben de belki sürümden kaynaklıdır diye hemen yeni sürümü indirip kurmaya başladım ve yaptığım hatayı fark ettim.

Steamden oyunu almadan önce malum "ilaçlı" oynuyordum, oyun Program Files klasöründeydi ve ben multiplayer kurulumu yaparken oyun klasörü olarak burayı gösteriyordum, halbuki Steam klasörünün içerisindeki ETS2'nin bulunduğu klasörü göstermem gerekiyordu.


Eğer bu hatayı alıyorsanız, Ets2mp kurulumu yaparken oyun klasörünü Steam üzerinden oyunu yüklerken seçtiğiniz klasör olarak ayarlayın, ben Steam klasörünün içerisine oyunu kurmuştum, bu klasörü gösterince sorun ortadan kalktı.

Bu hatanın başka bir nedeni de şifrenizde Türkçe karakter kullandıysanız verebiliyor. Web sitesinde oluşturduğunuz Türkçe karakter içeren şifreyi, kopyala+yapıştır yapsanız bile oyun içerisinde kabul etmiyor. Bu durumu yaşarsanız önce şifrenizi sıfırlayıp, yeniden Türkçe karakter oluşturmayan bir şifre belirleyin ve ardından Ets2 MP'yi bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp, yeniden kurulum yapıp giriş yapmayı deneyin.

İyi oyunlar


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.