Ads Top

Erkek Dış Giyiminde 2019 Trendleri Neler

Evet Beyler, sonunda kış geldi diyebiliriz. Kar kış fırtına ve dondurucu soğuklar yakındır, kışlıklarınızı hazırlamaya başlayın.
Hafif baharlık montları üzerimizden çıkarıp kışlık kabanları, montları ve paltoları gardırobunuzdan çıkarma vakti geldi.

2018-19 kış sezonunun öne çıkanları spor giyimde buffer şişme montlar, Bomber montlar, kapitone montlar, kamuflaj desenler, haki, bej ve kahverenginin tonları oldukça ön planda.
Klasik giyimde Ekose desenler, kahverenginin tonları, dokuma örgü ön plana çıkan detaylar arasında.

Belki yeni bir dış giyim ürününe ihtiyacınız vardır, o zaman doğru yerdesiniz. 2018-19 Kış sezonunda hangi montlar/kabanlar trend gelin hep beraber inceleyelim.

Beğendiğim bir Erkek Buffer Mont örneği, Koton markasından -Satın Al

Erkek Buffer Mont - Koton
  • Bu senenin en moda dış giyim ürünüBuffer yani şişme montlar. Hem de öyle böyle şişme montlar değil adeta Michelin Adam gibi ortalıkta dolaştıracaklar bizi, şimdi biraz garip duruyor ama bir süre sonra gözümüz alışacaktır, fazla iri kıyım değilseniz tercih edebilirsiniz.
  • Yaklaşık 3-4 yıldır kapüşonlu, kapüşonun kenarları kürklü (tilki kuyruğu) , şişme montlar ve parka görünümlü spor kabanlar oldukça popüler durumda. Bu sene de markalar bu tarz ürünlere koleksiyonlarında yer vermişler, bir kaç yıl daha kullandıktan sonra popülerliği azalacaktır.
  • Bomber montlargeçtiğimiz sene çıkmaya başladı, bu sene giderek popüler oluyor, önümüzdeki 2-3 sene içerisinde iyice yaygınlaşacaktır.
  • Yine bomber montları andıran, yakası ve içisuni kürklü kot montlarve kanvas montlar bir çok markanın koleksiyonunda bulabilirsiniz.
  • Kapitone montlaryeniden popüler olmaya başlıyor. Hem casual giyimde hem de spor giyimde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Kamuflaj modasıhala popüler, farklı renk alternatifleriyle bolca ürün bulmak mümkün. gri-siyah kamuflaj desen hakinin önüne geçmiş durumda
Bomber MontYakası ve içi Suni kürklü Bomber mont

Klasik kabanlar her zaman ihtiyaçtır ve gardırobunuzda bulunması gerekir;

  • Ekose modasıkabanları da vurmuş durumda, gömlek, takım elbise, pantolon derken kabanlarda da bolca ekose desen görmek mevcut.
  • Klasik kabanlardadokuma örgügeçtiğimiz sezondan itibaren raflarda yerini aldı, pek fazla model ve uygun fiyatlı ürün bulmak mümkün değil ama çok şık durduğu kesin.
  • Klasik kaban alırken artık şapkalı veya göğsünüzü kapatan fermuarlı bir ek parçası olan kabanlardan uzak durun. Bunlar ihtiyar işidir, 3 çocuğunuz varsa hatta emekliyseniz bunlar tam size göre, yok daha gençliğinizin baharında ya da orta yaşların kralıysanız aman uzak durun.
  • Uzun paltolardan mümkün olduğunca uzak durun.
  • Klasik giyimde bu senenin rengi Kahverengi, daha önceki "Kamuflaj Modası ve Haki Renk Kullanımı" başlıklı yazımda Kahverenginin hayatımıza gireceğinden bahsetmiştim, bu kışla birlikte Kahverenginin her tonu markalar tarafından kullanılmaya başlandı ve önümüzdeki sezonlarda giderek artacaktır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.