Ads Top

Erkekler İçin 18 Adet İdeal Renk Kombinasyonu

Erkek giyiminde en önemli şey doğru kombindir, doğru kombin için de ideal renk kombinasyonlarına hakim olmanız gerekir.
Giyiminizde stilinizi tamamlayacak olan; ürünün üzerinize uygun olmasına ilave olarak doğru renklerle kombin edilmiş olmasıdır.

Giysilerinizde doğru renklerin nasıl birleştirileceğini bilmek çok önemlidir, renkler gardırobunuza hem çeşitlilik hem de bireysellik kazandırmanıza yardımcı olur.
Günümüzde, bu kadınlar için olduğu gibi erkekler için de geçerlidir ve doğru renk kombinasyonunu yapmak bazen çok karmaşık olabilir.

Renk uyumları ve doğru renk seçiminde kullanılan yöntemler hakkında daha fazla bilgi almak için, aşağıdaki yazılarımıza da göz atmalısınız.

Mükemmel bir stile (ve belki de erkeğinin de seçmesine yardımcı olmayı sevenlere) ulaşmak isteyen tüm insanlara yardım etmek için, tüm durumlar için alternatif olabilecek, en şık 18 adet renk kombinasyonunu seçtik.




Desen ve renklerin mükemmel uyumu; ekoseli bir takım elbisenin içerisine dikine çizgili bir gömlek ve düz renk örgü kravat, ayrıca kravatla aynı renk olmayan ama güzel bir detay yaratan tek renk mendil.

Desen ve renklerin mükemmel uyumu



Klasik görünüm: koyu mavi ve kahverengi tonların mükemmel uyumu

Klasik görünüm



Kusursuz profesyonel görünüm için zıt bir kombin; açık mavi - hardal kombinasyonu ve lacivert bordo örgü kravat

Kusursuz profesyonel görünüm için zıt bir kombin



Dış giyim için sıra dışı ama çarpıcı bir renk kombini; Sarı ve Lacivetin uyumu, belki biraz fazla iddialı ama unutmayın ki nerede giyeceğiniz çok önemli

Dış giyim için sıra dışı ama çarpıcı bir renk kombini



Bordo rengin mükemmel uyumu; Kahverengi tonlar, zengin bir şarap rengi ile birlikte. Bordo renk hemen hemen her temel renkle güzel kombin yapmanıza imkan sağlıyor.
Bordo renkle birlikte; Siyah Lacivert, Gri ve Kahverengi'yi rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Bordo rengin mükemmel uyumu



Başka bir klasik kombin: gri, bej ve açık mavinin eşsiz uyumu. Özellikle iş hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz renkler.

Başka bir klasik kombin



Zor bir renk kombinasyonu Koyu yeşil ve kahverengi; Bu renkler birbirine uyumlu olsa da hangi kıyafetlerinizle kombinleyeceğiniz çok önemli. Kahverengi bir takım elbisenize koyu yeşil bir kravat ve bej,ekru ya da k.beyaz bir gömlekle de kombinleyebilirsiniz.

Zor bir renk kombinasyonu Koyu yeşil ve kahverengi



Bej renkli bir paltolar her zaman etkileyici görünür; Deve tüyü bej renk bir paltoyla lacivertin tonları kontrast yaratmak için ideal. Siyah fazla kontrast kaçabilir, bej paltonuzun içerisinde koyu kahverengi de kullanabilirsiniz.

Bej renkli bir paltolar her zaman etkileyici görünür



Açık gri, kırmızı ve siyah ile karışık; Açık kırmızı sizin için fazla iddialı olacaksa, açık gri ve siyahı bordo renk ile de kombinleyebilirsiniz.

Açık gri, kırmızı ve siyah ile karışık



Sonbahar için sıcak doğal renkler; bordo, kahverenginin tonları ve gri

Sonbahar için sıcak doğal renkler



Çizgili giyim; görünümünüze rahat bir hissiyat kazandırır.

Çizgili giyim



Kalabalığın arasından sıyrılmak için; parlament mavi ve bej rengin kontrastlığından yararlanabilirsiniz.

Kalabalığın arasından sıyrılmak için



Bir ceket için koyu kırmızı bir renk özellikle çarpıcı olabilir; Çok çarpıcı fakat bir o kadar da uyumlu bir renk kombini. Kırmızı düz renk bir ceketin içerisine ince kareli beyaz bir gömlek ve bej-kahverengi karışık kravat ve mendil.

Bir ceket için koyu kırmızı bir renk özellikle çarpıcı olabilir



Hafif bir hardal sarısı; Uzaktan bakıldığında gri gibi algılanan fakat lila-mor tonlarla mükemmel uyumlu bir kombin olur.

Hafif bir hardal sarısı



Son derece özgün bir kombinasyon; Günlük casual giyimde kullabileceğiniz bir kombin ve uyumlu renkler.

Son derece özgün bir kombinasyon



Turuncu ve Lacivertin uyumu; Benim web sitemde de kulandığım Lacivert ve Turuncunun, güven ve enerji veren renk kombinasyonunu, günlük casual giyiminizde de kullanmaktan çekinmeyin.

Turuncu ve Lacivertin uyumu



Koyu renklerin şık bir kombinasyonu

Koyu renklerin şık bir kombinasyonu



Günlük görünümünüz için denim ile gri-mavinin kullanımı

Günlük görünümünüz için denim ile gri-mavinin kullanımı

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.