Ads Top

Bir süredir Moda üzerine daha doğrusu Erkek Giyim Modası üzerine yazılar yayınlıyorum.
Düzenli bir içerik olması adına haftalık olmasa bile ara ara erkekler için kombin önerileri adı altında kombin önerileri yapmaya çalışacağım. Mümkün olduğunca da herkesin ulaşabileceği markalardan ya da fiyatlardan seçmeye çalışacağım.

Bu kombin önerileri casual giyim de olabilir, sportif giyim de olabilir, takım elbise kombinleri de olabilir. Bizi sınırlayan bir durum olmadığına göre istediğimiz kombini yapabiliriz.
İlk defa böyle bir yazı dizisi hazırlayacağım için nasıl yapacağım konusunda tam emin olmamakla birlikte ürünlerin linklerini veriyor olacağım. Yorumlarda tavsiye ya da önerileriniz, olumlu olumsuz eleştirilerinizi bildirirseniz daha faydalı bir yazı dizisi hazırlayabilirim.

Gelelim ilk kombinimize. Daha önceden Kamuflaj Modası ve Haki Renk Kullanımı ile ilgili bir yazı yazmıştım. İlk kombinimizde de içerisinde kamuflaj desenler barından bir kaç parçaya yer verdim.
Ürün görsellerine tıklayarak satın alma sayfasına gidebilirsiniz.

Mont, Ayakkabı ve Kemeri kamuflaj desenli seçtim, yazılarımda kemerle ilgili olarak her zaman %100 deri kemer almaya özen gösterin derim ama bu desen ve renkte orjinal deri kemer bulamadım, o yüzden spor ürün de olduğu için suni deri kemer seçtim.

Kot pantolon siyah ve triko olarak gri yarım balıkçı bir triko kombinledim, triko konusunda kararsız olmama rağmen bu renk ve desenle uyumlu olacağına eminim, siz siyah, antrasit, haki gibi farklı renklerle de kombinleyebilirsiniz.



Defacto - Kamuflaj Desenli Kapşonlu Mont

Ürünü Satın Al

Defacto - Kamuflaj Desenli Kapşonlu Mont



LTB - Louis Tevin Black Wash Jean Pantolon

LTB - Louis Tevin Black Wash Jean Pantolon



LCWaikiki - Gri Düz Yarım Balıkçı Kazak

LCWaikiki - Gri Düz Yarım Balıkçı Kazak



Morhipo - D by Divarese - Kamuflaj Bot

Morhipo - D by Divarese - Kamuflaj Bot




Boyner - Limon Kamuflaj Siyah Kemer

Boyner - Limon Kamuflaj Siyah Kemer

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.