Ads Top

Yılbaşı yaklaşıyor ve siz ne hediye alsam diye mi düşünüyorsunuz.
İster sevgilinize, ister arkadaşınıza, abinize ya da kardeşinize, belki de babanıza ya da başka bir erkeğe ne hediye alsam diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz.

Belki bir çok sayfayı gezdiniz; bu sayfaların çoğunda isme özel bardak, adınızın baş harflerinin yazdığı cüzdan, resminizin olduğu duvar saatleri vs gibi ikinci sınıf hediye seçenekleriyle karşılaşmış olabilirsiniz.
Bakın size net olarak söylüyorum erkeklerin çoğu bu hediyeleri doğru düzgün yerlerde kullanamaz, siz ona hediye alıp sevindirmek mi istiyorsunuz yoksa, devamlı üzerine taşıdığı ya da evinde bulundurduğu bir şeye imzanızı atıp ben buradayım demeye mi çalışıyorsunuz! Eğer böyle bir niyetiniz varsa o hediyelerden birisini alabilirsiniz. Yok benim işim olmaz öyle hediyelerle diyorsanız yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.
Ya da baktığınız sayfaların çoğu bir ürünü almaya yönlendiren linkler mi içeriyordu.

Hediye işi böyle olmaz, alacağınız hediyeyi de böyle şeylerden seçmeyin mümkünse, bunlar bana ve bir çok erkeğe göre ikinci sınıf, demode ve gereksiz hediyeler. Bir çoğu verimli kullanılmadan öylece durur bir kenarda. Madem bir hediye alacaksınız aldığınız kişinin gerçekten işine yarasın.

Gelin çok para harcamadan da kaliteli hediye neler alabilirsiniz listeleyelim.




1. Traş Seti

Hediye alacağınız kişi her gün traş oluyorsa çok memnun kalacağı bir hediye seçeneği olacaktır. Hatta bu ürünlerin içeriğine bakıp, içindekileri ayrı ayrı da alıp kendiniz bir hediye kutusu tasarlayıp hediye edebilirsiniz, zira hazır Traş Setleri Damat Traş Seti olarak satıldığı için biraz şişirme fiyatı mevcut.



2. Kaliteli Düz Renk Tshirtler

Her erkeğin her zaman ihtiyacı olan bir şey nedir diye sorsalar düz renk tshirt derim. Bir adet alırsanız basit mi kaçar, o zaman 5 farklı renk tshirt alıp hediye edebilirsiniz.



3. Düşünen Adamın Aksesuarı Not Defteri

Premium bir not defteri. Erkeklerin de duyguları vardır, belki bunu anlatmak istemezler ama günlük tutabilirler. Eğer günlük olarak kullanmak istemiyorlarsa bile, iş hayatında, ya da herhangi bir konu hakkında fikirlerini not alabilirler. Tabi hediye alacağınız kişinin bu hediyeye uygun olup olmayacağını siz karar vermelisiniz.



4. Güneş Gözlüğü

Kış günü güneş gözlüğü mü alınır dediğinizi duyar gibiyim. Hiç korkmayın erkeklerin kafası farklı çalışır, işine yarayacak bir ürünse kullanmak için 6 ay fazladan bekleyebilir.



5. Koltuk Şalı

Soğuğa erkeklik işlemez. Hediye alacağınız kişi yalnız yaşıyorsa oldukça makbule geçecek bir hediyedir koltuk şalı, tv karşısında uyuklarken ya da bilgisayar başında üşüdüğünde üzerine alacağı bu battaniyemsi şal için size dua edecektir.



6. Buffer Mont

Bu senenin modası Buffer Montlar, daha önce "Erkek Dış Giyiminde 2018 Trendleri Neler" adlı yazımda bahsetmiştim. Şu soğuk günlerde fazladan bir mont her erkeğin hoşuna gidecek bir hediye olacaktır.



7. İyi Bir Yemek Kitabı

Yemek pişirmeyi seven bir kişiyse hatta beraber yemek pişirmekten zevk alıyorsanız, ikinizin de bilmediği yemekleri içeren bir yemek kitabı size yeni tatların ve yeni maceraların kapısını açacaktır.



8. Masa Lambası ya da Lambader

Bir Lambader oldukça kullanışlı ve şık bir hediye olacaktır ya da masada fazla vakit geçiriyorsa masa lambası alabilirsiniz.



9. Nevresim Takımı

Bana güvenin bir erkek mecbur kalmadıkça kendi kendine nevresim takımı, çarşaf, yastık kılıfı vb şeyler almaz, bu yüzden alacağınız bir nevresim takımı onu çok etkileyecektir. Erkeksi renkler ve desenleri tercih etmeyi unutmayın, beraber yatıyor olsanız bile ona hediye alıyorsunuz kendinize değil!



10. Kol Düğmeleri

Basit ama şık bir hediye seçeneği olarak Kol Düğmesi alabilirsiniz, tabi alacağınız kişi bol bol manşetli gömlek giyiyor olmalı yoksa dolabın çekmecesinde çürümesi için unutulabilir.



11. Çalar Saat

Bu devirde bir çok kişi akıllı telefonunu çalar saat kullanıyor ne gerek var dediğinizi duyar gibiyim. Eğer bol bol geç kalan birisiyse, bir şeyler ters gidiyordur ve bu çalar saate gerçekten ihtiyacı var demektir.



12. Akıllı Saat

Akıllı telefon kullanmayan kişi sayısı iyice azaldı ama akıllı saat herkeste yok, çok pahalıya kaçmanıza gerek kalmadan iyi bir akıllı saat alabilirsiniz.



13. Ev Terliği

Şirin bir hediye mi almak istiyorsunuz, o zaman şirin bir ev terliği alabilirsiniz, ruhunuzu yansıtacak ve ayağınızı sıcak tutacak bir çift terliği alabilirsiniz.



14. Yüksek Kaliteli Kulaklık

Müzik dinlemeyi seviyorsa, yüksek kalitede bir kulaklık alabilirsiniz. Kullanacağı yerleri düşünerek kulak üstü kulaklık mı kulak içi kulaklık mı alacağınıza karar vermelisiniz.



15. Dekoratif Tablo

Duvarları süslemenin zamanının geldiğini düşünüyorsanız dekoratif tablolar evine farklı bir hava katacaktır.



16.Sakal Bıyık Düzeltme Seti

Eğer kirli sakalları varsa, bu sakal bıyık düzeltme seti oldukça işine yarayacaktır.



17. Kravat ve Mendil

Takım elbiseler her zaman pahalıdır fakat bunların aksesuarları oldukça ulaşılabilir uygun fiyatlıdır, üstelik tarzı yaratan takım elbise değil, beraberinde kullanılan aksesuarlardır. Şık bir cep mendili ve buna uyumlu bir kravat takım elbiseyi oldukça farklı bir noktaya taşıyacaktır.



18. İç Çamaşırı

Boxer kişisel bir armağandır ama bu hediyeyi alabiliyorsanız zaten buna tepki göstermeyecektir. Tabi tutup bir tane götürmeyin, bunların 3'lü 5'li setleri oluyor, iyi bir markadan alacağınız bir iç çamaşırı seti sizi özel kılacaktır.



19.Bluetooth Speaker

Müzik dinlemeyi seviyorsa ve kulaklık kullanmayı sevmiyorsa; bluetooth speaker alabilirsiniz.



20. Plak Çalar

Hoparlörlü plak çalar! Tamam işte bu dediyseniz içinizden fazla da açıklamaya gerek yok, bu kimin hoşuna gider kimin gitmez bellidir zaten.



21. Travel Mug

Kahve içmeyi seviyorsa ve bol bol seyahat etmek zorunda kalıyorsa kaliteli bir Travel Mug düşünebilirsiniz.



22. Power Bank

Bol bol seyahat eden birisiyse ve powerbanki olmadığını biliyorsanız, oldukça işine yarayacaktır.



23. Bilgisayar Bileşenleri

Eğer bilgisayar başında vakit geçiriyor hatta oyun oynamayı seviyorsa ve bunları yaparken harcadığı zaman sizin için problem olmuyorsa oyuncu ekipmanları alabilirsiniz. Yeni bir ekran kartı en şahanesi olmakla birlikte, oyuncu klavyesi, oyuncu mouse ya da kulaklığı alabilirsiniz.



24. Pijama Takımı

Eğer bir pijama takımına ihtiyacı varsa onu daha mutlu edecek çok az hediye vardır ;)



25. Kitap Seti

Bir çok farklı konuda 3-5-7 veya 10'lu kitap seti alabilirsiniz. Kitap okumayı seven birisine kitaptan daha güzel bir hediye alınamaz.



26. İlgilendiği Hobiye Göre Hediye

Hediye alacağınız kişinin ilgilendiği bir hobi varsa; mesela bisiklet sürüyorsa, drone ya da maket uçaklarla ilgileniyorsa, oltayla balık tutuyor olabilir, zıpkınla balık avlıyor olabilir, fitness yapıyordur, resim yapıyordur vs.. artık neyle ilgileniyorsa bu ilgilendiği hobiyle ilgili bir hediye alabilirsiniz. Bence en makbule geçecek hediye türü de bu olabilir.



Bunlara ilave olarak,
  • Filtre kahve makinası
  • Spora gidiyorsa spor çantası,
  • Araçta çok vakit geçiriyorsa araç şarj cihazı
  • Eski usül ocak üstü tost makinası
  • Kaliteli ve şık bir kaşkol
  • Monopoly/jenga tarzında masa oyunları
  • Ahşap tavla veya satranç seti
  • Spor ayakkabı
  • Deri eldiven
  • Mangal yapmayı sevene, barbekü seti
  • Şemsiye
  • Örgü yapmayı biliyorsanız el örgüsü bir atkı
  • Tuttuğu takımın kombine bileti
  • Tuttuğu takımın forması
  • Tuttuğu takımın derbi maç bileti
  • Ps4 veyaXbox oyun konsolu eğer bunlar varsa yeni çıkan bir oyunu.
  • Kol saati
  • Arabasına kışlık lastik
  • 1000-1500 parça puzzle
  • Yemek yapmayı seviyorsa bıçak seti

ve son olarak hediyenin kendisinden ziyade, o hediyeyi aldığınızdaki durum ve sarf ettiğiniz emek en önemli unsurdur.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.