Ads Top

Kamuflaj Modası ve Haki Renk Kullanımı

Tren kaçıyor, yetişin!
Arkadaşlar 2013 yılından itibaren öncelikli olarak Kadın Modasında daha sonra da Erkek Modasında yükselen trend Asker Modasının alt kırılımları olarak Kamuflaj Modası, Haki Renk ve son zamanlarda artan Kahverenginin Pastel tonlarıdır ve bu tren kaçmak üzeredir, kaçırmayın.

Bu kış artan ve önümüzdeki yaz yükselişe geçeceğini düşündüğüm Erkek Kamuflaj Modası belki bir sene daha zirveye oynar ama daha sonradan yavaş yavaş uzaklaşacaktır.
Gerçi şöyle de bir şey var Kamuflaj Modası hiçbir zaman ölmez, zaman zaman trend olur, bir süre sonra geri plana atılır, belirli bir zaman geçtikten sonra yeniden yükselir ve bu yükseliş genelde önce Kadın Modasında başlar, hatta size şöyle söyleyeyim, trendler önce Kadın Modasında başlar, bu trend olan stil Erkek Modasına uygulanabilirse 1-2 yıl sonra erkek modasında görebiliriz, erkek modasına uygulanamayacak bir stil ise (kadınsı renkler, kadınsı tasarımlar vs...) erkek modasına uğramadan kaybolur gider.

Bu yüzden göz ucuyla da olsa kadın modasından haberiniz olsun, bakın haberiniz olsun diyorum, o kadın blogu senin bu kadın blogu benim dolaşmayın, çizginizi kaybedebilirsiniz. Mahallede adınız Kız İsmete çıkar, kolu komşunun yüzüne bakamaz olursunuz.

Kamuflaj Modasının Tehlikeli Suları

Bu trendde tehlikeli sular var, dikkat etmeniz için uyarıyorum sizleri, sonra sokaklarda yarı apaçi yarı tırrek gibi dolaşmanızı istemem.

Nedir bunları madde madde sıralarsak;

  • Açık renk ve fazla kontrast renklerden uzak durun. Fosforlu Cevriye gibi sokaklarda dolaşırsınız, kimse de uyarmaz sizi.
  • Pantolonlarda dar paça, kısa paça, şalvar tip uzak durmanız gereken tasarımlar. Zaten dar paça ve şalvar tip pantolonları hiç bir zaman kullanmayın, bir de bacak boyunuz kısaysa Bilo ağaya dönüşmeniz kaçınılmaz olur. Bu modelin yakıştığı bir insancık da görmedim.
  • Yine Pantolonlarda fazla bol salaş modellerden de uzak durun, Askerliğini yapanlar bilir, komutanların Pantolonları, Parkaları askerlerin giydiği gibi bol değil, üzerlerine oturmuş ama dar da değildir, işte tam da o şekilde olmalı, yılların tecrübesi, süre gelen bir gelenek var o komutanlarda, boşuna demiyoruz, iş bilenin kılıç kuşananın emmi!
  • Çok dar veya çok bol mont, kaban ve ceketlerden uzak durun.
  • Kamuflaj desenli elbisenizle kombinleyeceğiniz diğer elbiselerinizi seçerken dikkat edin. Açık renkler çok tehlikeli, Mesela Kamuflaj desen pantolonun altına beyaz spor ayakkabı giyenler görüyorum, görmeyeyim ifşa ederim! Belki üst tarafta yaz aylarında beyaz tshirt kullanılabilir. En garanti kombin yöntemi, kamuflaj deseninizdeki en koyu renk ya da en az kullanılan rengin tonunda(açık renkse pastel ton) kombin yapabileceğiniz elbiselerinizi seçin.
  • Aksesuarlarınızda da kullanmaya gayret edin, böyle ürünler bulursanız kaçırmadan alın. Çanta, cüzdan, kemer, ayakkabı vs...

Trend Azalıyor Peki Sonrası

Kamuflaj Trendi azalıyor dediysek de öyle ha deyince bitecek bir durum yok, 2017 yazında kaymağını yeriz, 2017 kışında ekmeğini yeriz, 2018 yazında çayın dibini içeriz, sonra yavaş yavaş kamuflaj modası biter.
Kamuflaj stili ile yapılan kombinlerle birlikte hayatımıza haki renk, yeşilin pastel tonları ve kahverenginin açık pastel tonları girmeye başladı. Kamuflaj modası azaldıkça bu saydığım renkler daha da ön plana çıkacaktır ve trend olmasa bile kullanımda olacaktır.

Dip Not:

Bakın size hiç bir zaman aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi gay modasını önermem

kamuflaj desen

İdeal pantolon kalıbına örnek olarak ve ayrıca farklı bir kamuflaj desen olarak aşağıdaki iki pantolon


erkek kamuflaj desen pantolon

Üst giyimde kullanabileceğiniz farklı bir Kamuflaj Desen Sweat modeli, ürünün tamamı desenli olmadığı için kombinlemesi daha kolay olur.

erkek kamuflaj sweat

Sevgiyle ve şık kalın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.