Ads Top

Gri Pantolon Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir

Hangi renk pantolonun altına hangi renk ayakkabı giyilir?
Bloğumuzun Erkek Modasıyla ilgili ilk yazı dizisini başlatıyorum, bu yazı dizisinde, siyah, lacivert, gri, kahverengi kumaş pantolonların altına hangi renk ayakkabı ve nelerle kombin yapabileceğimiz konusunda bilgiler sunmaya çalışacağım.

Kot pantolon ve kanvas pantolonun altına ne tür ayakkabılar giyilir konusunu da en son yazacağım, çünkü o noktada çok çeşitlilik söz konusu.

İlk konumuz başlıkta da belirtiğim üzere gri erkek kumaş pantolonun altına hangi renk ayakkabı giyeceğimiz olacak.

Genelde gri pantolon deyince en basit çözüm olarak siyah ayakkabı seçeneği akla geliyor, evet fena değil ama her şeyin altına da siyah giymekten vazgeçmelisiniz.
Belki gri pantolonun altına siyah ayakkabı, siyah gömlek ve hatta gri kravat ile uyumlu bir kombin yakalayabilirsiniz ama iddialı olmak istiyorsanız biraz daha farklılık göstermelisiniz.


Son bir kaç yıldır bordo ayakkabı modası popüler olmaya başladı, önümüzdeki dönemde özellikle bahar aylarında daha da kullanımının artacağını düşünüyorum. Siz de gri pantolonda bordo ayakkabı ve gömlek kullanmaktan çekinmeyin.




Daha genel kullanım ve siyahtan farklı bir renk olarak Taba rengi kullanabilirsiniz, taba açık renk olduğu için açık gri ya da orta gri pantolonlarınızla kullandığınızda, pantolonunuzu siyah renk gibi boğmaz.
Gri pantolon taba ayakkabı ile beyaz gömlek ya da taba renk ayakkabı ve lacivert tonları da gri pantolonunuzla kombinleyebilirsiniz, böylece siyah ve beyaz gömleğe mahkum kalmazsınız.






Sözün özü; her şeyin altına siyah ayakkabı giymekten vazgeçiyoruz, diğer renkleri de kullanmaya başlıyoruz.

Şansınız bol şıklığınız daim olsun.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.