Ads Top

Kasımda Aşk Başka-mı-dır

Hani hep derler ya kasımda aşk başkadır diye, biraz araştırma yapayım dedim, hemen her boku bilen google`a danıştım. Bir sinema filmi çıkarttı karşıma bilmeyen yoktur sanırım filmi. Charlize Theron ve Keanu Reeves'in başrollerini paylaştığı bir romantik-drama filmi. Şarkısını da duymayan yoktur sanırım Enya – Only Time huzur veren tınısı, huzur veren sesi ve soruların cevabını sadece zamana bağlayan sözleri.

Sonra ekşi sözlüğe geçtim, her zamanki ekşi sözlük ukalalığıyla olayın bokunu çıkartmışlar.
Örnek bağlantılar;
bknz. 11 ayın sultanı
bknz. Kaşımda peircing başkadır
bknz. Kasmasakta olur
bknz. Ocak başında aşk başkadır
bknz. Ramazanda aşk başkadır

Sonra facebook grubunu gördüm 3.821 kişi beğenmiş, aşk sözcükleri duvarları süslemiş.

çatara patara falan filan!

Sonuç olarak elde var sıfır. Fotoğraf arasaydık, video arasaydık işe yarardı ama işin içine duygusal aramalar sokulunca internet pek bir karışık ve sonuç hep muamma kalıyor.
En iyisi neden başkadır ? Sorusunun cevabını kendi içimizde aramak.

Aşk her zaman başkadır, başkalaşır, başkalaştırır bünyeyi. Ne güzel birşeydir Aşk! Sonuçta kim aşksız kalabilirim diyebilir ki ?

Hani yaz ayları sevgili bulma ve aşık olma durumu için potansiyeli daha yüksek aylardır ya. Tatile gidersin bir potansiyel mevcuttur. Dışarı çıkarsın bir potansiyel mevcuttur. Bir cafede oturursun potansiyel mevcuttur. Kısacası havalar güzel olduğundan her daim bir hareketlilik mevcuttur ve hareketin olduğu yerde enerji vardır, aşkta iki kişinin karşılıklı yaşadığı enerji patlaması değilmidir :)

Sonra yaz biter enerji azalmaya başlar, sonbahar gelir yağmurlar çöker havalar soğur, renkler grileşir, hareketlilik azalır, potansiyeller azalır Aşk! ihtimali uzaklaşır. Tam kışa girmek üzereyken Kasım ayı gelir kapıya dayanır, son bir atımlık barut kalmıştır ve bu da Kasım ayında sonuna kadar değerlendirilir, oldu oldu olmadı soğuk kış günlerini yalnız geçireceğin gün gibi aşikardır. İşte bu sebepten Kasımda Aşk başkadır. O son atımlık barut kullanıldığında ve Aşk olarak geri dönüşüm sağladığında insan bir başka sarılır Aşk`a, kaçırmak istemez o fırsatı, önümüz kış nede olsa!

Şöyle örneklemek isterim; son kibritle yakılan sigaranın değeri, tuttuğunuz takımın son dakikada attığı gol, son otobüsü kaçırmamamış olmanızın mutluluğu, son paranızla oynadığınız kazı kazandan çıkan bir 20 TL, keza son paranızla oynadığınız iddaanın tutması, geç kaldığınız sınava son dakikada yetişmeniz, bakkaldaki son ekmeğe yetişmeniz falanlar filanlar... İşte Kasımda Aşkta böyledir (nokta)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.