Ads Top

Pro-Q Entegre Kalite ve Risk Yönetim Sistemi

 

Pro-Q Kuruluşunuzun yönetim sisteminizi kurmanız ve kolaylıkla işletmenize odaklanıyor. Kuruluşunuz hangi boyutta olur ise olsun gereksinimleriniz için Pro-Q hazır.


Pro-Q ile İmkanlarınız...

Kalite Sistemleri İşletiminizi Kolaylaştırın

Pro-Q ile sayısız sistemi bir arada ve diler iseniz entegre işletebilirsiniz. Pro-Q, işletim eforunuzu en az %50 azaltmak için tasarlandı.


"Bilgi" İle Çalışmaya Başlayın

Pro-Q, personelinizin faaliyetlerini planlamasını, kayıt altına almasını ve ilgililerinin katılımını sağlar.


Kolayca "Geçiş" Yapın

Pro-Q uygulamanızı destek ekibimiz ile birlikte ve rehberliğinde gerçekleştirin. Kolayca diğer sistemlerinize entegre olmasını izleyin.


Uyum Zorunluluklarından Korkmayın

Geliştirmek, uygulamak ve tüm personele yaymak Pro-Q ile çok kolay .


Maaliyetlerinizi Azaltın

Yanlış tekrarını azaltın, yeni personelinizin uyumunu hızlandırın, karmaşık ya da basit faaliyetlerinizi sürdürülebilir hale getirin.


"Değişiklik" Artık Çok Kolay

Pro-Q Dynamic; akışlar, iş akışları ve arayüz tasarımları ile konfigüre edilebilir ve gelişiminize kolayca uyum sağlayabilir


Pro-Q Yönetim Sistemi Ne İşe Yarar?

Entegre Kalite ve Risk Yönetim Sistemi

Pro-Q “Sistem Yönetimi” için tasarlanmış bir araçtır. Bürokratik ve operasyonel süreçlerinizin işletimini üstlenir.


Kalite Yönetim Sistemi (QMS) dahil her türlü uyumluluk çalışmaları ve yönetim kurallarının işletimi için gerekli fonksiyonları içerisinde taşır. 


ISO 9001, ISO 27001, ISO 22301, ISO 14001, ISO 45001, AS 9100, ISO 16949 ve benzeri kalite sistemlerinin işletimi ve kanıtlanmasında (belgelendirme) eşsiz kolaylık ve imkanlar sunar. Enerji Piyasaları Denetleme Kurulu (EPDK), Sağlık Bilgi Sistemi (SBS) kapsamlarında faaliyet gösteren kuruluşlar için uyumluluk çalışmalarının yönetimini ve kanıtlanmasını sağlar.


Holding ya da grup şirket üst düzey politikalarının yönetilmesini ve alt organizasyonlarda uygulanmasını kolaylaştırır.


ERP sistemi dışında kalan, maliyetleri nedeni ile bu sistemler içerisine alınamayan operasyonel faaliyetleriniz için ekonomik bir işletim ortamı oluşturur.


Kuruluşunuz sekreteryasının kurallı bir şekilde işletimi için gerekli bilgi işlem altyapısını oluşturur.


Yönetim Sistemini Kimler Kullanır


Üst Düzey Yöneticiler

Kuruluşunuzun “sistemini” var etmeniz ve yönetmeniz için Pro-Q eşsizdir. Proje ya da iş yönetimi iddiasındaki sistemlerde bulabileceğiniz özellikleri ve fazlasını Pro-Q’da bir arada bulabilirsiniz.

BkzGörev Yönetimi, YS Girdileri, Toplantı Yönetimi, Sekreterya Fonksiyonları ve Dinamik Fonksiyonlar


Kalite Sistemleri Yöneticileri ve Uygulayıcıları

Pro-Q, yöneticiler ve uygulayıcılar için harika fırsatlar sunan bir Kalite Yönetim Sistemidir. Entegre yönetilenler dahil her türlü sistem için gerekli omurgayı sağlar ve kesintisiz işletimini sağlar. Kalite Yöneticilerinin liderliği üstlenmesini ve işletimin personele yayılmasını sağlar.

BkzYS Girdileri, Düzeltici Faaliyetler, Doküman Yönetimi, Görev Yönetimi


Birim Yöneticileri

Pro-Q birim çalışanlarının sorumluluklarını yönetmek için diğer sistemlere ihtiyaç duymadan yeterli altyapıyı sağlar. Görev türlerinin her birisi için ayrı akışlar tanımlanabilir. Toplantı kararları görev sistemi üzerinden dağıtılabilir. Duyuru ve anket gibi fonksiyonlar ile iç iletişim sağlanabilir.

BkzGörev Yönetimi, YS Girdileri, Toplantı Yönetimi, Sekreterya Fonksiyonları ve Dinamik Fonksiyonlar


IT Yöneticileri ve Personeli

Bilgi varlıkları envanterinizi, lisanslarınızı yönetmek, BGYS (ISO 27001) uygulamak Pro-Q ile çok kolay. Aynı zamanda Pro-Q altyapısı, birim görevlerinizin de etkin bir şekilde yönetilmesine izin verir ve diğer araçlara ihtiyacınızı azaltır.

BkzVarlık Yönetimi, Görev Yönetimi, Doküman Yönetimi, Risk Yönetimi, Hassas Mekan Giriş Kayıtları ve Dinamik Fonksiyonlar


İK Yöneticileri ve Personeli

Bir pozisyonun ihtiyacının ortaya çıkmasından işe alınan personelin uyumuna ve kariyeri süresince yetkinliklerinin geliştirilmesine kadar İK fonksiyonlarını Pro-Q ile yönetebilirsiniz.

Bkz: Tüm İK Fonksiyonları; Eğitim ve Yetkinlikler, Aday Yönetimi, İşe Alım ve Çıkış Yönetimi, Başvuru ve İşlemler


Üretim Birimleri Yöneticileri ve Personeli

ERP sisteminizde bulunmayan fonksiyonların çoğunu Pro-Q’da yönetebilirsiniz. Hatalı ürün yönetimi, teçhizat bakım ve duruşları gibi fonksiyonları kolayca tanımlayarak ERP sisteminizde gerçekleştirmenin doğuracağı maaliyetlerden tasarruf edebilirsiniz.

BkzTeçhizat Bakım / Duruş Takibi, YS Girdileri


Risk Yöneticileri ya da Sahipleri

ISO 30001 gereksinimlerini destekleyen Pro-Q, birden fazla risk havuzu oluşturarak ayrı hesaplama metotları uygulamaya izin verir. Risk sahiplerinin doğrudan çalışma yapmalarını sağlar ve risk yöneticilerinin eforunu azaltarak etkinliklerini arttırır.

BkzRisk Yönetimi, Görev Yönetimi, Varlık Yönetimi


Sekreterya

Faaliyetlerinize yardımcı olacak ve herhangi bir bilgi sisteminde bir araya getirmenin mümkün olmadığı fonksiyonları Pro-Q’da bulabilir ya da tanımlayabilirsiniz.

BkzHarcama – Satın Alma Talepleri, Toplantı Yönetimi ve Oda Rezervasyonları, Ziyaretçi Kayıtları



Kalite ve Risk Yönetim Sistemleri Ne Yarar Sağlar?

Kalite ve Diğer Uyumluluk Çalışmalarınızı Kolaylaştırır

Kalite standartları ya da üst düzey kurallara uyumluluk gereksinimleriniz var ise Pro-Q, güncel teknolojiler ve mimarisi ile size (şimdilik) mümkün olan en kolay işletim ortamını sağlar.

Uyumluluğunuzun Kanıtlanmasını ve Belgelendirme Faaliyetinizi Kolaylaştırır

Standartların uygulanması ve uygulandığının kanıtlanması (belgelendirme) pek çok kuruluşta ofis dokümanları ile gerçekleştirilemeyecek kadar karmaşık ya da yüksek maliyetli hale gelmiş durumda. Pro-Q sadece uyumluluğun yönetilmesi değil, kanıtlanması ve belgelendirilmesini de eşsiz şekilde kolaylaştırır.

Pro-Q kullanan kuruluşlar için “En İyi Uygulama” seçilmek hiç zor değil …


Yeni Personel Uyumunu Hızlandırır

Günümüz şartlarında personel değişikliklerinde mümkün olan en az bilgi kaybı ile faaliyete devam edilmeli. Yeni personelin uyumu daha hızlı gerçekleşmeli ve kısa sürede kuruluşuna yarar sağlamaya başlamalı. Pro-Q, süreçlerinizin bilgi sistemi üzerinde işletimini, bilgi varlığınızın korunmasını ve ilgililere sunulmasını sağlayarak yeni personelin kolayca faaliyetine başlamasını sağlar.


Kurumsallaşma Faaliyetinizi Destekler

Pro-Q kullanımı, bir faaliyetin akışının tanımlandıktan sonra uygulanmasının kaçınılmaz olması ile sonuçlanır. Çalışanlar, tanımlanan akışın şartlarına uygun olarak çalışmaya yönlendirildiğinden politika / kuralların uygulanabilirliği ve sürdürülebilirliği sağlanır.


Kurumsal Organizasyonların Faaliyetlerini Kolaylaştırır

Holding ya da grup şirket üst düzey politikalarının yönetilmesini ve alt organizasyonlarda uygulanmasını kolaylaştırır.


İşinizin “Yönetimini” Kolaylaştırır

Pro-Q, aynı zamanda yetenekli bir “görev yönetim sistemidir. Gerek proje, gerek ise doğrudan iş yönetiminizi Pro-Q üzerinden yapmanız, diğer faaliyetleriniz ile doğrudan “Entegre” bir yaklaşım geliştirmenize ve etkinliğinizi arttırmanıza imkan verir.


Hedef Tabanlı Çalışmaları Destekler ve Kolaylaştırır

“Daha iyi” olmak ya da “daha çok” elde etmek için; hedef – ölçme – tespit – iyileştirme metotlarını pratik bir şekilde kullanmanız için Pro-Q hazır.


Çalışanların Doğrudan Katılımını Sağlar

“Katılım” sadece onay vermekten ibaret değil. Çalışanlarınızın görüşler, fikirler, öneri ve yorumları çok önemli. Katılım sağlamanın yolu ise; katılımların dikkate alındığının bilinmesi, katılım kültürünün “kesintisiz” bir şekilde sürdürülebiliyor olmasından geçiyor. Bu sayede çalışanlar katılım sağlamaya “alışıyor” ve kültürünüzün doğal bir parçası haline geliyor.

Diler iseniz yeni fikirler toplamak ve skorlamak, diler iseniz var olan faaliyetlerinizde yönetici ve diğer personelin doğrudan katkısını elde etmek için Pro-Q’nun nerede ise sınırsız imkanlarından yararlanın.


Daha fazlası için www.Pro-Q.com.tr

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.