Ads Top

Orao Arroyo Pack Güneş Gözlüğü İnceleme

Bisikletçilerin en temel aksesuarlarından birisidir gözlük.
Aksesuar dediğime bakmayın, kategori olarak aksesuar, bence bir bisikletçinin olmazsa olmaz malzemelerinden birisidir gözlük. En temel güvenlik ekipmanlarını saysak 1 numaraya kask 2 numaraya da gözlüğü yazabiliriz.

Gerek yolda giderken sinek, böcek ve toz gibi bir sürü zararlı etkenlerden bizleri koruyor gerekse de rüzgar ve güneşin gözlerimize vereceği zararlardan bizleri koruyor.

Gözler herkes için çok önemliyken dandik Çin malı gözlüklere o çok değerli gözlerimizi emanet etmememiz gerekir.
En azından aldığımız üründe UV koruması olması lazım ki, güneşli günlerde taktığımız gözlüğün camı gözlerimize zarar vermesin.

Sizlere geçen sene mayıs ayından itibaren kullandığım Orao marka Arroyo Pack model bisiklet gözlüklerim hakkında iyi ve kötü yanlarıyla değerlendirmemi aktaracağım.

Gözlüğün başlıca özellikleri

  • Tüm hava koşullarında koruma-%100 UV filtresi 0,1,3 kategori camlar
  • Burun kısmındaki ayarlanabilir yapı sayesinde farklı yüz hatlarında da uyum sağlayabilir.
  • Poliamid + KauçukPoliamid`den yapılma çerçevesi ve sap uçları sayesinde hem esnek hem de kaymama özelliği taşıyor. Kavraması gayet iyi olduğu için kullanım esnasından gözlük çıkma eğiliminde bulunmuyor.
  • Kauçuklu yumuşak malzemeden üretildiği için de kırılma riski azalmış oluyor.
  • Gözlüğüm camları büyük ve tek parça olduğu için hem takıp çıkartması kolay hem de geniş bir görüş açısı sağlıyor, ayrıca yanlarında çerçeve oldukça arka bir konumda bulunduğu için sağınızı,solunuzu ve arkanızı kontrol ederken görüş açınızı engelleyen çerçeve problemi yaşamıyorsunuz.
  • 4 farklı camı sayesinde her hava koşulunda uygun camı kullanarak görüşünüzü maksimum düzeyde tutabiliyorsunuz.
  • Gözlük hafif ve esnek bir yapıya sahip, bu sayede uzun kullanımlarda rahatsızlık hissi vermiyor. Bende tek rahatsızlık hissi veren kısmı burun kısmı oldu. Herkesin burun yapısı farklı olduğu için bu kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum.
  • Gözlük camları esnek bir yapıya sahip, takıp çıkartırken kırılacakmış gibi hissetmiyorsunuz fakat yere düşürdüğünüzde veya herhangi bir metal yerle temas ettirdiğinizde çok kolay çizilebiliyor, kullanırken buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • Satış fiyatı şuan itibariyle 59,95tl fiyat performans olarak iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. 






Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.